Workshops en trainingen

Het gehele jaar door zijn er verschillende trainingen en workshops te volgen.foto's aug 2012 (24)

  • Intuïtief schilderen : Leer jezelf beter kennen door een schilderij te maken. Door spontaan te schilderen, zonder teveel na te denken, ontstaat er een schilderij dat iets zegt over jouw persoonlijkheid. Deze workshop is voor iedereen die zichzelf (verder) wil ontdekken en ontwikkelen.

 

  • Verhalen schilderen voor kinderen va. 4 jaar : Laat je meenemen in een mooi of spannend verhaal. Daarna schilder je het stukje dat je het aller leukst, spannendst of mooist vond. Leuk als kinderpartijtje, of samen met je broer/zus of een vriend(in).

 

  • Ganzenbord als symbool voor je levensweg. Ken je ze nog? De herberg, de put, het doolhof, de gevangenis? En was je bijna bij het eind, ging je dood en moest je helemaal opnieuw beginnen! Het ganzenbord is in de 16e eeuw bedacht om de jeugd iets te leren over het leven en staat dus echt symbool voor de levensweg van de mens. Deze workshop start eind januari 2015. Meer informatie volgt spoedig.

Aanmelden of meer informatie over de mogelijkheden en data kunt u krijgen door mij te mailen of te bellen naar 06 139 27 255.